Seminar o upravljanju ljudskim resursima u MORH-u i OSRH

Zamjenica ministra obrane RH Višnja Tafra je danas, 23. listopada 2014. otvorila dvodnevni seminar o upravljanju ljudskim resursima u Ministarstvu obrane i Oružanim snagama RH, koji se održava u vojarni „Sveti Nikola“ u Splitu, u organizaciji Uprave za ljudske resurse MORH-a.

Na seminaru će se raspravljati o temama iz područja personalnog upravljanja i primjeni Zakona o službi u Oružanim snagama RH i Zakona o obrani u upravljanju ljudskim resursima u Ministarstvu obrane RH i Oružanim snagama RH.

Zamjenica Višnja Tafra tom je prigodom naglasila važnost dobrog poznavanja zakona i propisa za uspješno upravljanje, kao i poznavanja gospodarskih i društvenih okolnosti u njihovoj primjeni, osvrnuvši se i na proces transformacije obrambenog sustava.

Zapovjednik Hrvatske ratne mornarice koontraadmiral Robert Hranj izrazio je uvjerenje da će ova konferencija pronaći odgovore, locirati probleme i trendove u području statusnih prava i personalnih pitanja te rezultirati ključnim i potrebnim prijedlozima.

Otvaranju seminara prisustvovali su i pomoćnica ministra obrane za ljudske resurse Sunčana Vukelić te zamjenik  glavnog inspektora obrane, brigadni general Slaven Zdilar.






Priopćenja