Okrugli stol o obrambenom planiranju na HVU

Okrugli stol na temu "Obrambeno planiranje u RH u kontekstu članstva u NATO i EU" održati će se u utorak, 30. svibnja 2017. na Hrvatskom vojnom učilištu "Dr. Franjo Tuđman" u Časničkom domu, s početkom u 9:00 sati.

Povod za organiziranje okruglog stola netom je objavljena studija pod istim nazivom u izdanju Centra za obrambene i strateške studije „Janko Bobetko” Hrvatskog vojnog učilišta.

Glavni je cilj studije izraditi analizu relevantnih modela obrambenog planiranja, s posebnim osvrtom na NATO i EU te izraditi prijedlog načelnog okvira i sadržaja obrambenog planiranja u RH.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija za praćenje navedenog događaja da dođu u utorak, 30. svibnja 2017., na HVU, Ilica 256b u Zagrebu najkasnije do 8:45 sati te da svoj dolazak najave časniku za odnose s javnošću HVU-a, pukovniku Zdravku Lovašenu na e-mail: zdravko.lovasen@gmail.com.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, snimatelj, fotograf) i broj mobitela. Ulaz za pješake je iz Ilice 256 b, a ulaz za vozila je iz ulice Črnomerec bb. Parking za novinare osiguran je u vojarni.



Najave