Letački program na Jarunu povodom 26. obljetnice OS RH

Povodom obilježavanja 26. obljetnice formiranja Oružanih snaga RH, Dana Oružanih snaga RH i Dana Hrvatske kopnene vojske, u subotu 27. svibnja i u nedjelju 28. svibnja 2017. na ŠRC "Jarun", od 9 do 20 sati bit će izložen taktičko-tehnički zbor gdje će se moći razgledati naoružanje i vojna oprema Oružanih snaga RH. Organiziran je i vojnički grah za građane, u 13 sati i u 17 sati.

Također, u nedjelju u 18,00 sati na Jarunu će se održati letački program Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane te pokazne vježbe Počasno zaštitne bojne i Zapovjedništva specijalnih snaga kojem će prisustvovati i predsjednica RH i vrhovna zapovjednica Oružanih snaga RH Kolinda Grabar-Kitarović, potpredsjednik Vlade RH i ministar obrane RH Damir Krstičević, načelnik Glavnog stožera OS RH general zbora Mirko Šundov i drugi visoki gosti.

Za predstavnike medija u nedjelju 28. svibnja bit će osiguran prostor za praćenje letačkog programa i pokaznih vježbi od 18 sati, pored prostora za visoke uzvanike.
Pozivamo predstavnike medija koji žele popratiti svečani doček Predsjednice RH i vrhovne zapovjednika OS RH Kolinde Grabar-Kitarović, da dođu u nedjelju, 28. svibnja 2017. na ŠRC Jarun, ulaz Hrgovići, najkasnije do 17.15 sati te da svoj dolazak obavezno najave na e-mail infor@morh.hr.

Prijava treba sadržavati podatke o medijskoj kući, ime i prezime, status (novinar, snimatelj, fotograf), broj novinarske iskaznice i broj mobitela.
Više informacija o programu svečanog obilježavanja 26. obljetnice formiranja Oružanih snaga RH, Dana oružanih snaga RH i Dana Hrvatske kopnene vojske na službenoj stranici Ministarstva obrane RH, na poveznici.



Najave