Imenovanje dvorana na HVU imenima gardijskih brigada za Dan OS RH

Povodom obilježavanja 26. obljetnice formiranja Oružanih snaga RH, Dana Oružanih snaga RH i Dana Hrvatske kopnene vojske, u petak, 26. svibnja  2017. godine na Hrvatskom vojnom učilištu „Dr. Franjo Tuđman“ održat će se svečanost imenovanja dvorana imenima gardijskih brigada.

 U okviru programa održat će se i generalna proba ceremonije Velika smjena straže te svečana akademija na kojoj će biti uručena odlikovanja umirovljenim zapovjednicima, te pohvale i nagrade pripadnicima Oružanih snaga RH.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija da dođu na Hrvatsko vojno učilište „Dr. Franjo Tuđman“, Ilica 256b u Zagrebu, u petak, 26. svibnja 2017. najkasnije do 12,40 sati, te da svoj dolazak obavezno najave na e-mail: infor@morh.hr.

Prijava treba obavezno sadržavati naziv medija, ime i prezime, status (novinar, snimatelj, fotograf), broj novinarske iskaznice i broj mobitela.

Ulaz za pješake je iz Ilice 256 b, a ulaz za vozila je iz ulice Črnomerec bb. Parking za novinare osiguran je u vojarni.

Osoba za kontakt je voditelj Samostalne službe za odnose s javnošću i izdavaštvo MORH-a brigadir Dražen Jonjić, mob 098 450 940.

Više informacija o programu svečanog obilježavanja 26. obljetnice formiranja Oružanih snaga RH, Dana oružanih snaga RH i Dana Hrvatske kopnene vojske na službenoj stranici Ministarstva obrane RH, poveznica: https://www.morh.hr/hr/26-godina-osrh/preliminarni-program-26-godina-osrh.html.




Najave