Posjet ministra Kotromanovića Kraljevini Maroko

Ministar obrane RH Ante Kotromanović od 8. do 11. travnja 2014. boravi u službenom posjetu Kraljevini Maroko.

Tijekom službenog posjeta, u srijedu, 9. travnja 2014. ministar Kotromanović održat će radni sastanak s ministrom zaduženim za Administraciju nacionalne obrane Kraljevine Maroko Abdellatifom Loudlyiem, zapovjednikom 4. biroa Glavnog stožera Kraljevskih oružanih snaga, brigadnim generalom Mustafom Aznidiem, te s generalnim inspektorom Kraljevskih oružanih snaga i zapovjednikom Operativne zone Jug, generalom zbora Abdelazizom Bennaniem.

Ministar Kotromanović u četvrtak, 10. travnja 2014., susrest će se i sa zapovjednikom Uprave za prihvat i tranziciju u Administraciji nacionalne obrane, brigadnim generalom Mohamedom Laamiriem i vojnim guvernerom Casablance, brigadnim generalom Mohamedom Falsyem.

Tom će prigodom posjetiti i Kraljevsku pomorsku školu, Službu za materijalnu potporu, te Nautički klub Kraljevske mornarice.

Uz predstavnike Ministarstva obrane RH, u službenom posjetu Kraljevini Maroko boravi i izaslanstvo hrvatskih gospodarstvenika koje će predstaviti svoje proizvode i usluge marokanskoj strani.



Najave