Potpisivanje Sporazuma o studijskim programima za potrebe OS RH

Ministar obrane RH Ante Kotromanović i rektor Sveučilišta u Zagrebu Aleksa Bjeliš potpisat će u petak, 10. siječnja 2014., s početkom u 10 sati, u auli Rektorata Sveučilišta u Zagrebu, Trg maršala Tita 14, Sporazum o ustrojavanju posebnih studijskih programa za potrebe MORH-a i Oružanih snaga Republike Hrvatske.


Potpisivanju Sporazuma nazočit će ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović, načelnik Glavnog stožera OS RH general zbora Drago Lovrić, te koordinatori posebnih studijskih programa ravnatelj Hrvatskog vojnog učilišta „Petar Zrinski“ general pukovnik Slavko Barić i prorektorica za studente i studije Sveučilišta u Zagrebu profesorica Blaženka Divjak.

Sporazumom se uređuju odnosi o ustrojavanju i izvođenju studijskih programa preddiplomskih sveučilišnih studija Vojno vođenje i upravljanje i Vojno inženjerstvo, čiji je nositelj Sveučilište u Zagrebu, a suizvoditelj Hrvatsko vojno učilište “Petar Zrinski”. Sveučilišni studiji namijenjeni su obrazovanju budućih časnika Oružanih snaga Republike Hrvatske.

Pozivamo vas da medijski popratite potpisivanje Sporazuma, te dođete u petak, 10. siječnja 2014. u aulu Rektorata Sveučilišta u Zagrebu, Trg maršala Tita 14, najkasnije do 9,45 sati.

Osoba za kontakt je pukovnik Dražen Jonjić, mob: 098/450-940.



Najave