Povelja HRM-u za doprinos obrazovanju studenata pomorstva

Zapovjednik Hrvatske ratne mornarice kontraadmiral Ivo Raffanelli nazočio svečanom obilježavanju 60. obljetnice Pomorskog fakulteta u Splitu

Zapovjednik Hrvatske ratne mornarice kontraadmiral Ivo Raffanelli, ujedno izaslanik načelnika Glavnog stožera Oružanih RH sudjelovao je u utorak, 17. prosinca 2019. na svečanom obilježavanju 60. obljetnice Pomorskog fakulteta u Splitu.

Tom je prigodom, održana svečana sjednica Pomorskog fakulteta kojoj su nazočili predstavnici Grada i Županije, predstavnici Ministarstva, rektori pomorskih sveučilišta iz Latvije, Rusije, Crne Gore, dekani pomorskih sveučilišta Poljske, Bugarske, Slovenije, Crne Gore, izaslanik Međunarodnog udruženja pomorskih sveučilišta (International Association of Maritime Universities-IAMU), rektor splitskog Sveučilišta, dekani fakulteta sastavnica Sveučilišta iz Splita, fakulteta Sveučilišta iz Zagreba i Rijeke, pročelnici odjela iz Zadra i Dubrovnika, predstavnici pomorskih gospodarskih tvrtki iz Hrvatske i inozemstva.

Povelja HRM-u za doprinos obrazovanju studenata pomorstva | Foto: HRM

Na svečanoj sjednici Fakulteta Hrvatskoj ratnoj mornarici uručena je povelja za doprinos obrazovanju studenata pomorstva te Splitsko-dalmatinskoj županiji, Gradu Splitu, Plovputu i Lučkoj upravi Split za podršku izgradnji i opremanju Planetarija, kao i Gradu Solinu za doprinos organizaciji IMSC konferencije.

Zaslužnim pojedincima uručene su plakete i zahvalnice, a najboljim studentima prigodne nagrade. U povodu 60. obljetnice Pomorskog fakulteta u Splitu tiskana je i Monografija, dizajnirana kao brodski dnevnik te su otvoreni Planetarij i studentska kantina.

Povelja HRM-u za doprinos obrazovanju studenata pomorstva | Foto: HRM

Objava Povelja HRM-u za doprinos obrazovanju studenata pomorstva pojavila se prvi puta na MORH.



Priopćenja