Okrugli stol “Dr. Franjo Tuđman – vrhovni zapovjednik i državnik” na HVU

Na Hrvatskom vojnom učilištu "Dr. Franjo Tuđman" održat će se okrugli stol na temu "Dr. Franjo Tuđman – vrhovni zapovjednik i državnik"

Povodom 20. godišnjice smrti prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana u organizaciji Ministarstva obrane i Hrvatske vojske u utorak, 10. prosinca 2019. godine na Hrvatskom vojnom učilištu “Dr. Franjo Tuđman” održat će se okrugli stol na temu “Dr. Franjo Tuđman – vrhovni zapovjednik i državnik” s početkom u 10.00 sati.

Okruglom stolu prisustvovat će najviši državni dužnosnici, potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević, načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH general zbora Mirko Šundov i drugi visoki uzvanici.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija za praćenje navedenog događaja da dođu u utorak, 10. prosinca 2019. na HVU, Ilica 256b u Zagrebu, najkasnije do 09.40 sati te da svoj dolazak najave časniku za odnose s javnošću HVU-a, pukovniku Zdravku Lovašenu na e-mail: zdravko.lovasen@gmail.com.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, snimatelj, fotograf) broj sobne iskaznice i broj mobitela

Ulaz za pješake je iz Ilice 256 b, a ulaz za vozila je iz ulice Črnomerec bb. Parking za novinare osiguran je u vojarni.

Osoba za kontakt je časnik za odnose s javnošću HVU-a, pukovnik Zdravko Lovašen, mobitel: 099 250 2593.

Objava Okrugli stol “Dr. Franjo Tuđman – vrhovni zapovjednik i državnik” na HVU pojavila se prvi puta na MORH.



Najave