Doček posade i helikoptera Mi-171Sh te DIP-a Ravnateljstva civilne zaštite MUP-a iz Albanije na Plesu

Na Plesu će se održati doček članova posade i helikoptera Mi-171Sh te Državne intervencijske postrojbe Ravnateljstva civilne zaštite MUP-a sa psima

U vojarni “Pukovnik Marko Živković” na Plesu u petak, 29. studenog 2019. održat će se doček članova posade i helikoptera Mi-171Sh iz Eskadrile višenamjenskih helikoptera 91. krila Hrvatskog ratnog zrakoplovstva te pripadnika Državne intervencijske postrojbe Ravnateljstva civilne zaštite Ministarstva unutarnjih poslova RH sa psima iz Albanije.

Na dočeku će nazočiti zamjenik načelnika Glavnog stožera OS RH general-pukovnik Drago Matanović i pomoćnik ministra unutarnjih poslova dr.sc. Damir Trut.

Pozivamo predstavnike medija zainteresirane za praćenje dočeka da dođu u vojarnu “Pukovnik Marko Živković” na Plesu u petak, 29. studenog 2019., najkasnije do 11.00 sati (moguća promjena satnice) te da svoj dolazak obavezno najave na e-mail: infor@morh.hr do petka, 29. studenog 2019. do 10.30 sati.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, snimatelj, fotograf), broj osobne ili novinarske iskaznice i kontakt broj.

Prijavljeni predstavnici medija bit će pravodobno obaviješteni o točnom terminu događaja i vremenu dolaska u vojarnu.

Objava Doček posade i helikoptera Mi-171Sh te DIP-a Ravnateljstva civilne zaštite MUP-a iz Albanije na Plesu pojavila se prvi puta na MORH.



Najave