27. obljetnica ustrojavanja 9. gardijske brigade i bojne Vukovi

Svečano obilježavanje 27. obljetnice ustrojavanja 9. gardijske brigade Vukovi i dana bojne Vukovi Gardijske mehanizirane brigade (GMBR) održat će se u petak, 8. studenog 2019. godine, s početkom u 9.00 sati u Gospiću.

U Katedrali Navještenja Blažene Djevice Marije u 9.00 sati održat će se misa za sve poginule, umrle i nestale branitelje u Domovinskom ratu, nakon čega će kod spomen obilježja poginulim, nestalim i umrlim pripadnicima 9. gardijske brigade Vukovi u vojarni 9. gardijske brigade Vukovi biti položeni vijenci.

Središnja proslava obilježavanja počinje u 10.30 sati na strojilištu vojarne 9. gardijske brigade Vukovi u Gospiću, a u sklopu proslave, u vojarni će biti otvorena i spomen soba 9. gardijske brigade Vukovi.

Također, u vojarni će od 8.30 do 15 sati biti izložen taktičko-tehnički zbor naoružanja i vojne opreme Hrvatske vojske.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija za navedeni događaj da dođu u petak, 8. studenog 2019. na parkiralište ispred vojarne 9. gardijske brigade Vukovi u Gospiću, najkasnije do 9.45 sati te da svoj dolazak prijave na e-mail: infor@morh.hr, do četvrtka, 7. studenog 2019. do 16 sati.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, status (novinar/fotograf/snimatelj) naziv medija, broj osobne ili novinarske iskaznice te broj mobitela.

Osoba za kontakt je časnik za odnose s javnošću Gardijske mehanizirane brigade satnik Mladen Barać, mob: 091/528-8912.

Objava 27. obljetnica ustrojavanja 9. gardijske brigade i bojne Vukovi pojavila se prvi puta na MORH.



Najave