Ministar obrane Republike Slovenije u posjetu MORH-u

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane RH Damir Krstičević sastat će se u utorak, 22. listopada sa slovenskim ministrom obrane Karlom Erjavcem

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane RH Damir Krstičević primit će u utorak, 22. listopada 2019. godine u službeni posjet ministra obrane Republike Slovenije Karla Erjavca s izaslanstvom.

Svečani doček slovenskog ministra Erjavca u Ministarstvu obrane RH predviđen je u ponedjeljak, 22. listopada 2019., s početkom u 10.45 sati. Pozivamo fotografe i snimatelje koji žele pratiti svečani doček da dođu na Trg Kralja Petra Krešimira IV/1, najkasnije do 10.30 sati.

Po završetku bilateralnog sastanka predviđene su izjave za medije, s početkom u 12.05 sati. Pozivamo zainteresirane predstavnike medija da dođu u Ministarstvo obrane RH, Trg Kralja Petra Krešimira IV/1, najkasnije do 11.50 sati.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija da svoj dolazak najave na e-mail infor@morh.hr najkasnije do ponedjeljka, 21. listopada 2019. do 16 sati. Prijava treba sadržavati ime i prezime, status (novinar/fotograf/snimatelj) naziv medija, broj osobne ili novinarske iskaznice te broj mobitela.

Objava Ministar obrane Republike Slovenije u posjetu MORH-u pojavila se prvi puta na MORH.



Najave