U Zadru uručeni ugovori stipendistima zrakoplovnim tehničarima

Zapovjednik Središta za obuku HRZ-a "Rudolf Perešin" brigadir Goran Huljev uručio je 27. veljače ugovore o stipendiranju učenicima Tehničke škole u Zadru koji se školuju za zrakoplovne tehničare

Zapovjednik Središta za obuku Hrvatskog ratnog zrakoplovstva "Rudolf Perešin" brigadir Goran Huljev uručio je u srijedu, 27. veljače ugovore o stipendiranju učenicima Tehničke škole u Zadru koji se školuju za zrakoplovne tehničare.

Tom prigodom brigadir Huljev je ukazao na više nego dobru višegodišnju suradnju s Tehničkom školom te se stipendistima zahvalio što su odlučili svoju karijeru graditi u HRZ-u. Istaknuo je kako se ovaj hvalevrijedan projekt stipendiranja deficitarnog kadra u HRZ-u provodi sustavno i ima dobru perspektivu, a HRZ dobiva izuzetno kvalitetan kadar. Zahvalio se i roditeljima učenika: "Vi ste iznimno važni za uspjeh ovog projekta. Od vas smo očekivali potporu koju smo i dobili. Za vašu djecu ovo je veliki izazov, ali i pravi put za profesionalno razvijanje i napredovanje. Hvala vam što imate povjerenja u nas, a mi ćemo napraviti sve da budemo što bolji poslodavci."

Ravnatelj Tehničke škole mr. sc. Denis Prusac čestitao je učenicima na izboru te se zahvalio MORH-u i OSRH na ovoj suradnji. "Riječ je o konkretnoj suradnji i ovo je odlična prilika za naše učenike koji tijekom školovanj stječu znanja i vještine potrebne Hrvatskom ratnom zrakoplovstvu," zaključio je, izrazivši nadu da će se dobra suradnja nastaviti i ubuduće.

Ugovore je primilo devet učenika 3. razreda Tehničke škole Zadar, a uz učenike i njihove roditelje uručivanju ugovora nazočili su i zapovjednik 93. zrakoplovne baze pukovnik Krešimir Ražov, djelatnici Središta za obuku HRZ-a, predstavnik Uprave za ljudske potencijale pukovnik Davor Misir i predstavnica Središnjice za upravljanje osobljem bojnica Slavica Dražić.



Priopćenja