Uskrsne čestitke

Poštovane pripadnice i pripadnici Hrvatske vojske,\r\npoštovani djelatnici Ministarstva obrane,\r\nupućujem Vam iskrene čestitke povodom najvećeg kršćanskog blagdana, Uskrsa.

Uskrsna čestitka potpredsjednika Vlade i ministra obrane RH




Poštovane pripadnice i pripadnici Hrvatske vojske,

poštovani djelatnici Ministarstva obrane,

upućujem Vam iskrene čestitke povodom najvećeg kršćanskog blagdana, Uskrsa.

U Velikom tjednu promišljamo o uzvišenosti Isusove žrtve za čovjeka koja nas nadahnjuje, učvršćuje u nadi i potiče na davanje.

U iščekivanju Uskrsa s posebnim poštovanjem prisjećamo se svih onih koji su u nesebičnom darivanju položili svoje živote za mir i slobodu naše jedine Hrvatske. Čestit Uskrs obiteljima naših branitelja koji trajno žive u našem sjećanju.

Uskrs je objava života i putokaz da pouzdanjem u Boga prepoznamo radost i rasplamsamo nadu za bolji život.

S osobitim poštovanjem čestitam Uskrs svim našim pripadnicama i pripadnicima koji u mirovnim misijama i operacijama diljem svijeta doprinose očuvanju mira i sigurnosti, kao i njihovim obiteljima koji ovaj najveći kršćanski blagdan provode bez svojih najmilijih.

Neka nas nada Uskrsa potakne da u plemenitosti davanja za druge pronađemo uzor za daljnji napredak i produbljenje naših profesionalnih i ljudskih odnosa na ponos domovini i svim građanima Republike Hrvatske.

Svima Vama i Vašim obiteljima želim sretan i blagoslovljen Uskrs i svako dobro u osobnom i profesionalnom djelovanju.







                                                                                            POTPREDSJEDNIK VLADE I
MINISTAR OBRANEDamir Krstičević

 

Uskrsna čestitka Načelnika GS OS RH


 U danima smo iščekivanja najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa - blagdana ljubavi, nade, vjere i ohrabrenja.

Više nego u bilo koje vrijeme tijekom godine slavimo nadu u svijet zajedništva i razumijevanja među ljudima jer nas Uskrs uči da se hrabrije i spremnije suočavamo sa svakodnevicom.

Uskrs je vječni simbol pobjede života nad smrću, dobra nad zlom, svjetla nad tamom, nade nad očajem. Neka nas nadahnjuje novom snagom i nadom u bolje sutra, neka nam bude poticaj da se brinemo za bližnje, zauzimamo jedni za druge i tako zajedničkim nastojanjima oplemenimo naš život na dobrobit Oružanih snaga i naše Domovine.

Slaveći radost Isusovog uskrsnuća, s ponosom i pijetetom prisjećamo se i svih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata koji su svoje živote podarili za hrvatsku slobodu, a njihovim obiteljima iskazujemo svoju ljubav i poštovanje.

Osnaženi ljubavlju i uskrsnim duhom, neka nam Uskrs bude poticaj da činimo dobro drugima pridržavajući se temeljnih kršćanskih vrednota koje oplemenjuju naš život.

U uskrsnom duhu optimizma i nade i sa željom da blagdansko ozračje ispuni vaša obiteljska i radna okruženja, svim pripadnicima Oružanih snaga u domovini i mirovnim misijama i operacijama diljem svijeta želim sretan i blagoslovljen Uskrs!







                                                                                                   NAČELNIK GS OS RH

general zbora
dr. sc. Mirko Šundov



Priopćenja