Čestitka ministra Krstičevića pobjednicima na Zagreb Openu

Ministar Krstičević čestitao je hrvačima pripadnicima pričuvnog sastava OS RH na osvojenim medaljama na međunarodnom turniru u hrvanju

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane RH Damir Krstičević uputio je u ponedjeljak, 5. veljače 2018. godine čestitku hrvačima Boži Starčeviću, Dominiku Etlingeru i Antoniju Kamenjaševiću, pripadnicima pričuvnog sastava Oružanih snaga RH na osvojenim medaljama na međunarodnom turniru u hrvanju grčko-rimskim stilom u Zagrebu.

Na petom po redu turniru za seniore pod nazivom "UWW Zagreb Open Grand Prix" ugovorni pričuvnici OSRH osvojili su čak tri medalje, od sveukupno četiri osvojene medalje hrvatskih predstavnika.

Božo Starčević osvojio je zlato pobjedom Bjelorusa Viktora Sasunovskog u Domu sportova i tako četvrti put zaredom bio zlatni na Zagreb Openu.
Dominiku Etlingeru pripala je srebrna medalja nakon poraza od Bjelorusa Kazbeka Kilova, a brončanu medalju na Zagreb Openu osvojio je Antonio Kamenjašević.
"Dragi Božo, Dominik i Antonio,
iznimno mi je drago što vam mogu čestitati na osvojenim medaljama na međunarodnom turniru u Zagrebu te izraziti ponos u ime Ministarstva obrane i Oružanih snaga RH jer znamo koliko se rada i truda, odricanja i zalaganja krije iza svakog uspjeha. Želim vam da cijelu godinu nastavite potvrđivati povezanost hrvatskog sporta i vojske te puno uspjeha na svim budućim natjecanjima." rekao je ministar Krstičević.

Priopćenja