Ministar Anušić u radnom posjetu pripadnicima HV-a u vojarni “132. brigade HV” u Našicama

Ministar obrane Ivan Anušić posjetit će vojarnu "132. brigade HV" u Našicama i sastati se s pripadnicima Hrvatske kopnene vojske

Potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i ministar obrane Ivan Anušić posjetit će vojarnu “132. brigade HV” u Našicama i sastati se s pripadnicima Hrvatske kopnene vojske sutra 9. rujna 2024. s početkom u 12 sati.

Za predstavnike medija predviđeno je medijsko praćenje dolaska ministra Anušića u vojarnu, prijavak ministru te prigodno obraćanje nakon prijavka.

Po završetku posjeta o istom ćemo izvijestiti priopćenjem.

Pozivamo zainteresirane predstavnike da dođu u vojarnu “132. brigade HV” u Našicama u ponedjeljak 9. rujna 2024. najkasnije do 11.30 sati te da svoj dolazak najave na e-mail: press@morh.hr, najkasnije do ponedjeljka 9. rujna 2024. godine do 09:00 sati. Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, fotograf ili snimatelj), broj osobne ili novinarske iskaznice te broj mobitela.

Objava Ministar Anušić u radnom posjetu pripadnicima HV-a u vojarni “132. brigade HV” u Našicama pojavila se prvi puta na MORH.



Najave