Predsjednik Vlade Plenković i ministar Anušić u vojarni “Pukovnik Marko Živković” na Plesu

Predsjednik Vlade Plenković u pratnji potpredsjednika Vlade i ministara Anušića i Medveda obići će infrastrukturu za uvođenje u operativnu uporabu borbenih aviona Rafale

Predsjednik Vlade Andrej Plenković posjetit će vojarnu “Pukovnik Marko Živković” na Plesu u Velikoj Gorici i obići infrastrukturu za uvođenje u operativnu uporabu borbenih aviona Rafale, u ponedjeljak, 11. prosinca 2023., u 11.30 sati.

Uz predsjednika Vlade bit će potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved i potpredsjednik Vlade i ministar obrane Ivan Anušić.

Napomena: Pozivamo predstavnike medija zainteresirane za praćenje navedenog događaja da dođu u ponedjeljak, 11. prosinca 2023. godine, u vojarnu “Pukovnik Marko Živković” na Plesu, najkasnije do 10.30 sati te da svoj dolazak obavezno najave na e-mail: press@morh.hr, do nedjelje 10. prosinca 2023. do 21 sati.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, fotograf ili snimatelj), broj osobne ili novinarske iskaznice te broj mobitela.

Objava Predsjednik Vlade Plenković i ministar Anušić u vojarni “Pukovnik Marko Živković” na Plesu pojavila se prvi puta na MORH.Najave