Ministar Banožić s austrijskom ministricom obrane Klaudiom Tanner

Ministar Banožić primit će u službeni posjet ministricu obrane Republike Austrije Klaudiu Tanner

Ministar obrane Mario Banožić sastat će se u četvrtak 9. studenog 2023. godine u Ministarstvu obrane s ministricom obrane Republike Austrije Klaudiom Tanner.

Na sastanku će se razgovarati o bilateralnoj obrambenoj suradnji Hrvatske i Austrije, suradnji na razini Europske unije, o globalnoj sigurnosnoj situaciji te o sigurnosnoj situaciji na području jugoistočne Europe.

Svečani doček održat će se u Ministarstvu obrane RH u četvrtak 9. studenog 2023. s početkom u 14:30 sati.

Pozivamo fotografe i snimatelje koji žele fotografirati i snimiti svečani doček austrijske ministrice obrane da dođu na Trg kralja Petra Krešimira IV/1, najkasnije do 14:15 sati te da svoj dolazak najave na e-mail: press@morh.hr, do četvrtka 9. studenog 2023. do 10 sati.

Izjave za medije predviđene su nakon sastanka u 15:55 sati.

Stoga pozivamo zainteresirane predstavnike medija koji žele popratiti izjave da dođu u Ministarstvo obrane, Trg kralja Petra Krešimira IV/1, najkasnije do 15:30 sati te da svoj dolazak najave na e-mail: press@morh.hr, do četvrtka 9. studenog 2023. do 10 sati.

Prijave trebaju sadržavati ime i prezime, status (fotograf/snimatelj), naziv medija, broj osobne ili novinarske iskaznice te broj mobitela.

Objava Ministar Banožić s austrijskom ministricom obrane Klaudiom Tanner pojavila se prvi puta na MORH.Najave