Ministarstvo obrane i OS RH na smotri Dubrovnik EXPO 22

MORH i OS RH na smotri Dubrovnik EXPO 22 predstavljaju sveučilišne studijske programe HVU-a Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanje vojni pilot i dragovoljno vojno osposobljavanje

Ministarstvo obrane i Oružane snage Republike Hrvatske sudjeluju na smotri visokog obrazovanja i karijera Dubrovnik EXPO 22. koja se održava od 3. do 5. studenog 2022. godine u Dubrovniku, gdje će zainteresiranim srednjoškolcima predstaviti sveučilišne studijske programe Hrvatskog vojnog učilišta “Dr. Franjo Tuđman” Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo te Vojno pomorstvo, zanimanje vojni pilot i dragovoljno vojno osposobljavanje.

Djelatnici Središnjice za upravljanje osoblje, kadeti i djelatnici Hrvatskog vojnog učilišta te pripadnici Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i Hrvatske kopnene vojske u dva dana održavanja ove smotre informirat će zainteresirane posjetitelje o mogućnostima razvoja karijere u Oružanim snagama RH.

Dubrovnik EXPO 22 će u dva dana održavanja okupiti oko 3500 maturanata s područja Zadarske, Šibensko- kninske, Splitsko- dalmatinske i Dubrovačko- neretvanske županije te šireg područja Crne Gore i Bosne i Hercegovine, a na smotri sudjeluju brojne obrazovne institucije i poslovni subjekti.

Događaj organizira Centar za karijere mladih Dubrovnik s ciljem promoviranja obrazovanja i povezivanja mladih s gospodarstvenicima, visoko obrazovnim institucijama u cilju ostvarivanja međusektorske suradnje i uspostavljanja novih poslovnih odnosa i projekata.

Objava Ministarstvo obrane i OS RH na smotri Dubrovnik EXPO 22 pojavila se prvi puta na MORH.



Priopćenja