Akreditacije predstavnika medija za ASDA 2021 – Jadransku vojnu i zrakoplovnu izložbu i konferenciju u Splitu

Medijsko praćenje izložbe ASDA i ulazak u Spaladium Arenu bit će moguće isključivo uz akreditaciju i EU digitalnu COVID potvrdu ili negativan PCR ili BAT test

Jadranska vojna i zrakoplovna izložba i konferencija (Adriatic Sea Defense & Aerospace Exhibition and Conference – ASDA) međunarodna je izložba proizvođača naoružanja i vojne opreme, koja će se šesti put održati u Splitu, u Spaladium Areni od 29. rujna do 1. listopada 2021., pod pokroviteljstvom Vlade RH i uz potporu Ministarstva obrane RH.

Predstavnici medija koji žele pratiti izložbu ASDA u Splitu, dolazak trebaju najaviti na e-mail Ministarstva obrane RH infor@morh.hr najkasnije do ponedjeljka 27. rujna 2021. do 16 sati. Prijava treba sadržavati ime i prezime, OIB, naziv medija, broj novinarske iskaznice i broj mobitela.

Prijavljeni predstavnici medija pravodobno će biti obaviješteni o mjestu i vremenu preuzimanja akreditacija.

Napominjemo kako će medijsko praćenje događaja i ulazak u Spaladium Arenu biti mogući isključivo uz medijsku akreditaciju i EU digitalnu COVID potvrdu (cijepljenje ili preboljenje unutar šest mjeseci) ili negativan PCR ili BAT test.

Za predstavnike medija koji nemaju navedene dokumente o cijepljenju ili negativan test bit će omogućeno testiranje brzim antigenskim testom (vrijedi 48 sati) na COVID -19 unutar Spaladium Arene.

Testiranje provodi Nastavni zavod za javno zdravstvo, Splitsko-dalmatinske županije.Testiranje je o vlastitom trošku i iznosi 300 kuna. Plaćanje je moguće samo gotovinom u hrvatskim kunama. Rezultati testiranja dostavit će se na e-mail testirane osobe.

Predstavnici medija koji se testiraju na COVID-19 unutar Spaladium Arene, morat će pričekat negativan rezultat prije nego što će im biti omogućen ulazak na izložbu.

Testiranja u Spaladium Areni provodit će se nekoliko sati svakog jutra tijekom održavanja izložbe ASDA, a svi koji se planiraju testirati na ovoj lokaciji, svoj dolazak trebaju najaviti najkasnije do ponedjeljka, 27. rujna 2021. na e-mail Adelina@tntexpo.com  te potvrditi datum i vrijeme dolaska na testiranje, najkasnije 24 sata prije testa.

Prijava za testiranje treba sadržavati: ime i prezime osobe koja će se testirati, naziv medija, OIB, datum rođenja, e-mail adresa, broj mobitela, datum i vrijeme dolaska u Spaladium Arenu. Po primitku navedenih informacija, ime će biti registrirano u bazi podataka, a prijavljena osoba e-mailom će dobiti informaciju o točnom vremenu testiranja u Spaladium Areni.

Podsjećamo da zbog aktualne epidemiološke situacije, ovogodišnja izložba ASDA nije otvorena za građanstvo, a tijekom održavanja izložbe redovito cijepljenje protiv COVID-19 nastavlja se u posebnom dijelu Spaladium Arene.

Objava Akreditacije predstavnika medija za ASDA 2021 – Jadransku vojnu i zrakoplovnu izložbu i konferenciju u Splitu pojavila se prvi puta na MORH.



Najave