Konferencija za medije povodom održavanja izložbe ASDA 2021

Konferencija za medije održat će se u srijedu, 22. rujna 2021. godine u 11 sati u Domu Hrvatske vojske general-bojnik Ivo Jelić u Splitu

Konferencija za medije povodom održavanja šeste Jadranske vojne i zrakoplovne izložbe i konferencije (Adriatic Sea Defense & Aerospace Exhibition and Conference – ASDA), održat će se u srijedu, 22. rujna 2021. godine u 11 sati u Domu Hrvatske vojske general-bojnik Ivo Jelić u Splitu.

Konferenciji za medije nazočit će direktor tvrtke TNT Productions Justin Webb, predsjednik Organizacijskog odbora Izložbe ASDA 2021 i ravnatelj Uprave za materijalne resurse Ministarstva obrane Ivica Grebenar, zamjenik zapovjednika Hrvatske ratne mornarice komodor Damir Dojkić, direktor Izložbe ASDA 2021 brigadir Denis Kovačević i ravnateljica Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije prim. dr. sc. Željka Karin.

ASDA će se održati u Spaladium Areni u Splitu od 29. rujna do 1. listopada 2021. godine, pod pokroviteljstvom Vlade RH i uz potporu Ministarstva obrane RH. Organizator izložbe i ove godine je američka tvrtka TNT Production LLC.

Riječ je o najvećoj izložbi vojne opreme i naoružanja na ovim prostorima, koja je postala tradicionalna manifestacija i uvrstila se u kalendar međunarodnih vojnih izložbi u svijetu.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija da dođu u srijedu, 22. rujna 2021. godine u Dom Hrvatske vojske general-bojnik Ivo Jelić u Splitu, ulica Poljudsko šetalište br. 1, najkasnije do 10:45 sati te da svoj dolazak najave na e-mail infor@morh.hr, do utorka, 21. rujna 2021. do 18 sati.

Parking za predstavnike medija osiguran je ispred Doma HV-a.

Objava Konferencija za medije povodom održavanja izložbe ASDA 2021 pojavila se prvi puta na MORH.



Najave